the managers...a lot of complaint about overtime hour from their employers
A. are receving
B. receives
C. were received
D. have been received

Answers

Answer 1

Answer:

if word choice its A

Explanation:

the managers are receiving a lot of complaints about overtime hours from their employers

Answer 2
Choice A because of aiap2772929292929292929292929262627272799876676 666birthday and the same name

Related Questions

what would you do or change if you were elected in congress?

Answers

Answer:

women hygene products pads ect free

Explanation:

William is writing a research question to drive his study about the difference between the USDA's recommendations regarding the consumption of dairy products and current research on the subject.

Which question is most effective for guiding William's research?

A.
Why do the USDA’s current recommendations regarding the consumption of dairy products contradict current research findings?
B.
Who does the USDA consult in the research community when considering whether to change their guidelines concerning dairy product consumption?
C.
How often does the USDA apply current research findings to update their guidelines concerning the consumption of dairy products?
D.
How does the USDA work with researchers to update their recommendations to the public regarding dairy product consumption?

Answers

Answer:

question c ie most effective for guiding Williams research

Answer:

the answer is A

Explanation:

i did the test

A pronoun that would replace the team

Answers

Answer:

They/Their/Them ?

Explanation:

They:

They won the game.
The team won the game.

They made it to finals.
The team made it to finals.

First Correct answer = Brainliest ​

Answers

Answer:

A

Explanation:

read the 2nd last line from the paragraph

Certain adverbs and adjectives often go together in sentences as collocation. Sometimes, they can also be used as compound adjectives. e.g. Ayeyarwady dolphins are listed as a critically endangered species. U Aung Tin is a highly respected teacher in our school. A. Match an adverb from Column A with an adjective from Column B. Column A Column B 1. absolutely a. concerned 2. deeply b. necessary 3. highly C. involved 4. badly d. aware 5. completely e. married 6. fully f. hurt 7. happily g. recommended 8. actively h. ill 9. deadly i. different 10. mentally j. serious

Answers

The correct matching of adverbs and adjectives are:

Absolutely necessary. Deeply concerned. Highly recommended. Badly hurt. Completely different. Fully involved. Happily married. Actively awareDeadly serious. Mentally ill.

Which adverbs-adjective pairs are there?

There are adverbs and adjective matches that are used quite often in speech.

Some of them include "absolutely necessary" which is used to signify that something is paramount to the success of what it is needed for.

Badly hurt then explains that a situation where the injury a person received is quite serious.

Find out more on adverb and adjectives at https://brainly.com/question/1610804.

#SPJ1

Read the paragraph. (1) Baseball is unique because it is the only sport in America that does not have a time clock—although tennis and softball are not timed, either. (2) Instead, games last for nine innings, unless there is a tie after the ninth, in which case they go extra innings. (3) Nine-inning games last an average of three hours. (4) Extra innings tack on time to an already long game, but the end is always the most exciting part. (5) Most people in the US watch baseball and are fans of their hometown team. Which sentence should be revised to eliminate conflicting information? sentence 1 sentence 2 sentence 3 sentence 4

Answers

Sentence 1 should be revised to eliminate conflicting information. Thus, the correct option is A.

What is Conflicting information?

Conflicting information may be defined as any information which is contradictory and raises some misconception regarding any source of knowledge.

Sentence 1 in the above passage defines the uniqueness of Baseball in that it doesn't involve a time clock and at the same time it also mentioned other sports like tennis, and softball.

Therefore, the correct option for this question is A.

To learn more about Baseball, refer to the link:

https://brainly.com/question/857914

#SPJ1

What is the object in this sentence? She
turned in her homework.
O She
O turned in
Oher homework

Answers

Her Homework is the object

The writing requires a works cited page because?

Answers

Otherwise. It'll be taken as plagiarism.

Which type of resource is LinkedIn?

A.) networking

B.) hyperlink

C.) word of mouth

D.) classified

Answers

Explanation:

Network is the answer make me Brainlist

The answer is networking

How does the form that news takes affect its credibility?
Which sources of kinds of news do you believe?
Which do you discount or ignore?

Answers

The form that news takes affects its credibility because:

Making references to verifiable sources and supporting the claims with facts will build a measure of trust in the reader.

Believable sources of news are those that:

Churn out well-researched and detailed facts. Their content are not rumors but verifiable materials.

News that should be ignored are those that:

Come from suspicious sources. They produce bogus content that cannot be trusted.

What is credible news?

Credible news are reliable materials that are true and provable. News that is not reliable is based on sweeping generalizations.

It is not verifiable and lacks every measure of truth. Hearsay is the major identifying mark of such news.

Learn more about credible news here:

https://brainly.com/question/26228219

#SPJ1

27. Compared to the other young
women of her tribe, Red Willow was
more-
A adventurous
B dignified
C carefree
D secretive

Answers

Explanation:

i think adventurous !!!!!!!!

what is the answer to this ?

Answers

Answer: Bowling ball.

Explanation:

PART B: Which of the following quotes from the text “You can Buy Happiness if it’s an Experience” supports the answer to Part A?

Answers

A and fix’s to meow and no no

Who is a hero from "To Kill a Mockingbird," and why?

Answers

Answer:

Atticus Finch

Explanation:

Atticus Finch is a heroic character for many different reasons. One in particular that stands out amongst the rest is that he defended a black man in court, proved his abilities and cared for everyone as equals. During a time of racism, he stood up and defended Tom Robinson. It required a lot of caring on Atticus Finch's side to defend Tom and the community knew he didn't stand much of a chance without Atticus's defence.  

How are readers most likely to feel after the family has
a car accident?
O nervous about the family's plight
• relieved because the family was not injured
O amused at the family's ridiculous predicament
O content as the family grows close after the accident

Answers

Answer:

content as the family grows close after the accident

Explanation:

huh do you have computer right search this men heart me Pls

#brainly_everyday:D

HELP ME THIS TEACHER SENDS ME SO MUCH WORK IN ONE DAY AND ITS ALL DUE TODAY !!!!!!!!!3.3 Assignment: Romeo and Juliet - Gender Roles



INSTRUCTIONS: Review the gender roles mentioned in the lesson and answer the questions that follow.


Question

Response

1. Do any of these Elizabethan attitudes towards boys and girls remain today? Explain.



2. Which qualities and attributes made a person popular in Elizabethan times? Explain.



3. Do you think men get certain opportunities in life that women do not? Explain.



4. Do you think women get certain opportunities in life that men do not? Explain.






Reflection: How does your understanding of Elizabethan gender roles influence how you perceive and understand Romeo and Juliet? Explain.

Answers

Answer:

wow okay i will help u

Explanation:

question 1 : no boys/men help girls yet girls ae independent

2:kissing and being quiet al well as having lots of money

How do the underlined words and phrases in the passage create meaning?

They explain the porter's anxiety at meeting a well-known man.
They set up a threatening conflict between Sindbad and the porter.
They describe the layout of the dining hall and the porter's location in it.
They demonstrate Sindbad's respectability and his generosity toward the porter

Answers

Answer:

when you go back to answer a question the underlined text you highlighted might be able to help you.

Answer: B

Explanation: i did it on edg 2022 i did the test but let me know :) 5 stare

pls

Reading fluently means students read text quickly and without having to stop to understand inflection or use context clues.

Answers

Answer:

true

Explanation:

second question Answer: All choices are correct. ;)

This statement is partly correct. Reading fluently means reading text smoothly and accurately, with appropriate phrasing and expression, and without the need to stop frequently to decode words or figure out meaning.

What is fluency ?

Fluency is the ability to read text accurately, smoothly, and with expression. It involves the coordination of decoding skills, which is the ability to recognize words, and comprehension skills, which is the ability to understand the meaning of the words and the context in which they are used.

Fluent readers are able to read with ease and naturalness, allowing them to focus their attention on the meaning of the text rather than struggling to decode individual words or phrases.

Fluency is an important component of reading because it helps to support reading comprehension, which is the ultimate goal of reading. When students are able to read fluently, they are able to devote more mental energy to understanding the meaning of the text, rather than struggling to decode individual words or phrases.

Fluency also helps to support the development of other reading skills, such as vocabulary acquisition and reading rate.

Fluency can be developed through a variety of activities, including repeated reading, choral reading, and partner reading. These activities help to improve students' accuracy, speed, and expression when reading.

Teachers can also provide feedback and support to students as they work to improve their fluency, by modeling fluent reading, providing opportunities for students to practice reading aloud, and offering guidance on how to use context clues and other strategies to support comprehension while reading fluently.

Learn more about fluency at:

https://brainly.com/question/2872399

#SPJ7

What do the four little trees that grow on the curb symbolize in The House on Mango Street? They represent the disappointment Esperanza feels about the house on Mango Street. They represent Esperanza and the hope she has that she will thrive and be successful. They demonstrate that Mango Street is an inhospitable place to live. They contrast with the large trees that Esperanza dreamed would surround her house.

Answers

Answer:

The four little elms have great symbolic value to Esperanza. They represent survival, resilience, and, appropriately enough given the literal Spanish meaning of her name, hope. The trees act as an inspiration to Esperanza, holding out the chance of a better life than the one she currently lives.

Explanation:

Where should you look to find information about the company and position before your interview?
O in Yellow Pages
O in the newspaper
O in the business section
O on the company website

Answers

You should look to find information about the company and position before your interview on the company website.

What is a company website?

A company website is the online website that is made by the company which shows about their company, their work, employees, and the service they are providing.

A company website is the best place to see about the company, because it contains all the information about the company.

Thus, the correct option is d, on the company website.

Learn more about company website

https://brainly.com/question/2209219

#SPJ1

Circe warned Odysseus about the ___, who sat on the rocks and lured sailors to their deaths.

Sirens

Lotus Eaters

Scylla

Cyclops

Charybdis

Answers

We can complete the sentence as "Circe warned Odysseus about the sirens, who sat on the rocks and lured sailors to their deaths," stated in option A.

Who were the sirens?

In the epic poem "The Odyssey," the sirens were mythological creatures much like the mermaids we often see in movies. They would sit on the rocks and sing, luring sailors to their deaths.

Circe warns Odysseus about them, so Odysseus is prepared. He has his sailors cover their ears but, since he wants to listen to the sirens' song, he does not cover his. Instead, he asks his sailors to tie him to a mast so that he can hear the sirens safely.

With the information above in mind, we can select option A as the correct answer for this question.

Learn more about the sirens here:

https://brainly.com/question/16413107

#SPJ1

Use Chapters 1 and 2 to answer the following question: Which line from the text most clearly creates the climax of the story? "I don't know, I don't know," Becky wailed, resting her head on the steering wheel. "I just get so tired of failing." "Okay, Becky, let's assume for a moment you fail this test again. What is the worst thing that could happen?" "Yes, but won't we still have to drive to school together for at least one more year anyway?" he asked. "Another three months to wait in the grand scheme of your life doesn't seem like all that long, right?"

Answers

The line from the text most clearly creates the climax of the story is "I don't know, I don't know," Becky wailed, resting her head on the steering wheel. "I just get so tired of failing."

What is story Climax?

The Climax of the story is known to be the point at which the conflict of the plot is known to be  resolved.

Note that it is said to be the mountain peak as The line from the text most clearly creates the climax of the story is "I don't know, I don't know," Becky wailed, resting her head on the steering wheel. "I just get so tired of failing."

Learn more about story climax from

https://brainly.com/question/9212556

#SPJ1

The assignment for this lesson is to answer a series of questions about the
characters in Gene Luen Yang's American Born Chinese. You'll reference the graphic
novel directly to describe how the work's complex characters develop, interact with
other characters, and influence its plot and themes.
You should have created a draft of this assignment in the writing activity called
"Prepare Character Analysis." If you didn't complete that activity, you should go back
and do so now. If you have already completed the draft, continue to the next page to
start revising.

Answers

The key assignment here is to adequately describe the characters in Gene Luen Yang's American Born Chinese. To be able to do this effectively, you must ensure that  you have researched the story thoroughly.

How do you write a descriptive response?

The key things to mention in your character analysis are:

The Physical DescriptionNameAttitudeThings they said in the dialogue and how it reflects on their personalityWhat they thought aboutPhysical SettingEmotional SettingRole: Protagonist? or Antagonist?

The above pointers will help you to adequately describe a character.

Learn more about writing descriptive responses at:
https://brainly.com/question/26984401

See types of characters at:
https://brainly.com/question/9819664

#SPJ1

Read the excerpt from Judith Ortiz Cofer’s poem “El Olvido.”

a bare, cold room with no pictures on the walls,
a forgetting place where she fears you will die
of loneliness and exposure.
Jesús, María, y José, she says,
el olvido is a dangerous thing.

Which strategy would be most helpful in enhancing the reader’s comprehension of the poem?
skimming the lines for familiar words
establishing the meaning of words in English and Spanish
breaking the lines into shorter phrases
rewriting each line by hand

Answers

The strategy that would be most helpful in enhancing the reader’s comprehension of the poem is establishing the meaning of words in English and Spanish. Thus, the correct option is C.

What is Strategy in literature?

In literature, the strategy may be characterized as a widespread plan or set of objectives planned to acquire something, predominantly over a long period.

The context of this poem illustrates the situation of fear, loneliness, and dangerous background to the excerpt. In this poem, there is s significant combination of English and Spanish is seen that reveals the sense of establishing words in both languages' origins.

Therefore, it is well described above.

To learn more about “El Olvido", refer to the link:

https://brainly.com/question/2134493

#SPJ1

Answer:

C

Explanation:

Based on context clues, the underlined word, ardent most likely means​

Answers

Answer:

adrent means passionate

I don't know about the clues, but it might be ur answer.

Ardent means being very enthusiastic about something. You didn’t post the context clues so cannot link to your exact paragraph. In archaic language, it was sometimes use to describe ardent fires which world mean burning brightly or glowing —/ similar to enthusiastic or passionate.
Have a nice day!

Which term matches the picture?

Answers

Answer:

Its an Analog device

Explanation:

Hope this helps

What is one thing you like about your personality? How has this quality helped you succeed or to be good friend to others? Is this quality that everyone should have?

Answers

The quality I most like about myself is how open minded and non judgemental I am. Its helped me accept people the way that they are and easily make friends who feel comfortable talking to me. I think its a quality that everyone should have because you never fully know what a person is going through and by judging them it could be what drives that person to give up on life. Nobody's perfect and why judge another or think youre better without looking at yourself knowing you're not perfect either. You wouldn't like someone to point out all of your flaws, so why do it to another person.


20. The climax of a story is...
A.The pivotal point where the main character faces their conflict
B.The part of the story where the action finally calms down
C.The part of the story where we are introduced to the main character

Answers

A- the pivotal point where the main character faces their conflict

Answer:

A

Explanation:

The climax is the point of anticipation, the point where everything that has happened so far in the storyline comes into fruition.

Armadillos live for an average of 16 years in the wild.

Armadillos are a type of hard-shelled mammal.

They are native to Latin America.


Combine the sentences. You may remove unnecessary words, but do not add any new words.

Answers

We can combine the sentences as "Armadillos, a type of hard-shelled mammal native to Latin America, live for an average of 16 years in the wild."

How can we combine the sentences?

According to the instructions, we must combine the sentences without adding any new words. That means we should not use relative pronouns such as "which", or conjunctions such as "and".

However, we can remove any unnecessary words. Thus, we can combine the sentences by following the steps below:

First, we can identify "armadillos" as the subject or topic of all three sentences. That means we can remove it, using it only once.Second, we transform two of the sentences into appositive phrases. We can remove their subjects and verbs and use them to explain what armadillos are. Let's do it to sentences 2 and 3.Finally, we place the appositive phrase after "armadillos" and a comma, add another comma after it, and finish the sentence with the rest of sentence 1.

Following the steps above, we have:  "Armadillos, a type of hard-shelled mammal native to Latin America, live for an average of 16 years in the wild."

Learn more about combining sentences here:

https://brainly.com/question/19384521

#SPJ1


What do the actions of the humans in this passage most
reveal about their motivations and values?
O They are motivated by the completion of a task.
They value others' contributions equally.
They are motivated by others' failures.
O They value efficiency and accomplishment.

Answers

The actions of the humans in the passage most reveal about their motivations and values are valuing efficiency and accomplishment.

What is value?

Value refers to the regard that something is held to deserve.

The actions of the humans in this passage mostly reveal about their motivations and values are they value efficiency and accomplishment.

Therefore, D is the correct option.

Learn more about Value here:

https://brainly.com/question/1578158

#SPJ1

Other Questions
Which bird was the focus of a large-scale conservation plan in the us?. Paula ran 314 kilometers. Omar ran 4,200 meters.Part AWho ran farther and by how much? A. Omar ran 950 meters farther than Paula. B. Paula ran 950 meters farther than Omar. C. Omar ran 3,875 meters farther than Paula. D. Paula ran 3,875 meters farther than Omar.Part BWhat is the total number of centimeters Omar and Paula ran? A. 45,250 centimeters B. 74,500 centimeters C. 452,500 centimeters D. 745,000 centimeters HELP ME Given a line with slope = 6and passing through (5,9) , which of the following is the correct point-slope equation of the line? y9=6(x5 t jugar al tenis o al voleibol? *1 pointprefiereprefieresprefierenpreferesprefieroYo no _________ jugar a los deportes. Soy perezoso.*1 pointquieresqueroqueremosquieroquiereUds. _____ ftbol americano en el otoo.*1 pointjueganjuganjuegajuegenFernando y t no _____ estudiar espaol.*1 pointqueirenquierenquieresqueren_________ ustedes jugar individuales o dobles en el tenis?*1 pointprefierepreferemosprefierespreferenprefieren _________ Pablo jugar al tenis o al voleibol? *1 pointprefieresprefierenprefierepreferepreferemosEl ctcher _____ la pelota al pcher.*1 pointdeveulvedevuelvedevolvesdeveulves _________ usted jugar al tenis o al golf? *1 pointempiezasempiezanempezaempiezoempezamosempiezaMi hermano _____ ocho horas cada noche.*1 pointdormoduermoduermesduermeMichelle y yo _________ nuestra tarea a las dos.*1 pointcomienzocomienzancomienzacomenzamoscomienzamosNosotros _________ jugar al futbol.*1 pointquierequieremosqueremosquieroquieresFirst name*Your answerNosotros _________ el partido al otro equipo.*1 pointperdemospierdepierdemospierdenpierdesMiguel _________ el baln en la cancha de baloncesto.*1 pointpierdenpierdepierdespierdoperdeEl equipo _____ que va a ganar.*1 pointpiensenpiensanpiensapensaJuana y Pablo _________ la pelota de tenis.*1 pointperdeperdemospierdepierdenpierdesLos jugadores _________ a volver al campo por el segundo tiempo.*1 pointempezamosempezanempiezanempiezaempiezasLast name*Your answerYo _____ baloncesto con mis amigos en el gimnasio los fines de semana.*1 pointjeugojiegojugojuego _____ t hablar espaol bien?*1 pointpodespoderespuedenpuedesYo _____ a mi casa despus de clases.*1 pointvolvoveulvovolviovuelvoYo no ____ bailar bien.*1 pointpuedopodeopierdopodo Donna is making a cookie recipe that calls for 1 cups of sugar. However, when she goes to take out the measuring cups she can only find the one-half cup measuring cup. How many one-half cups will she need to fill to get the correct amount of sugar for her cookie recipe? Group of answer choices3 1/272 1/43 The cichlid is a colorful fish found in freshwater lakes. There are over a thousand species of cichlid fish today. If a species of cichlid became extinct, the niche the fish filled within the ecosystem would be left open. Explain how an available niche after extinction can lead to speciation The price of a gallon of milk increased by 9 cents. This represented a price increase of 2%. What was the original price of the milk? Why is this quote important to the text? ''The worlds most backwards race and, that's a fact.'' A raisin in the sun only answer if you know! no spams! :) estimate the percentage 66 2/3% of 2,600 I NEED HELP ASAP!!!GIVING BRAINLIEST 36. What are the two smaller tubes that branch off of the trachea?O epiglottisO diaphragmObronchiO tongue Logan's Roadhouse has become popular with a variety of people. It recently identified a primary customer segment in Millennials. To win over this demographic group, traditional media is less authentic in the perception of Millennials; therefore, Logan's Roadhouse does not use traditional media, and its marketing and promotion focus on maintaining a large online and social media presence. Here Logan's is likely to use _______. How many moles of O2 are formed from 1.252 g of HgO? Gerald has a punch bowl in the shape of a hemisphere as shown below.One cup is equivalent to approximately 15 cubic inches. Which of the following is closest to the maximum number of cups the punch bowl can hold?A. 60 cupsB. 45 cupsC. 30 cupsD. 18 cups Can someone help me with this graph please The only way we get information about what's happening at large astronomical distances away, such as the length of our galaxy, is through the detection of light. true false What is the "Driver's Compact Law"? Please help Anyone I'm seriously almost done Which of these forms of media would make appropriate components of a multimedia presentation, and which would not?